Φαλάσαρνα

Τα διαμερίσματα ROMANTICA, βρίσκονται στην ονομαστή παραλία Φαλάσαρνα της Κισσάμου, στο δυτικότερο άκρο της Kρήτης και του νομου Χανίων, σε ένα ήσυχο και ευλογημένο χώρο. Από την ανατολική μεριά είναι το βουνό με τα χιλιάδες τοπικά φυτά.

Τα αρώματα των τοπικών μας βοτάνων γεμίζουν την ατμοσφαίρα, ενισχυμένα από τη ζεστασιά του πρωινού ήλιου. Από τη δυτική μεριά, που είναι η πρόσοψη του κτιρίου, κυριαρχεί η γαλάζια θάλασσα των Φαλασαρνων. Είναι τόσο κοντά μας που η μυρωδιά της θάλασσας φτάνει στα διαμερίσματα.

Διακρίσεις

Η παραλία της Φαλασάρνας έχει γαλάζια σημαία. Έχει επίσης βραβευτεί από site και οργανισμούς ως μία από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης.

Ηλιοβασίλεμα

Το ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Φαλασάρνας είναι μια μοναδική εμπειρία, όχι μόνο για τις ρομαντικές ψυχές!

μοναδική φύση…

Από την βεράντα το απόγευμα, με ένα φλιτζάνι κρητικό βότανο ή μια τσικουδιά και την φωτογραφική σας μηχανή, αποθηκεύετε σπάνιες αναμνήσεις και φωτογραφίες από το γοητευτικό ηλιοβασίλεμα.

Πιστεύουμε ότι ο τόπος μας είναι ένα “θείο ποίημα” γραμμένο με Συναίσθημα, Φαντασία, Λυρισμό, Γαλήνη και φυσικά την κρητική Φιλοξενία. Το αρχαίο λιμάνι της Φαλασαρνας με ιστορία αρκετών χιλιάδων χρόνων, είναι κοντά μας προς τα βόρια, σε απόσταση περιπάτου. Σας προσκαλούμε στην παρέα μας.

© Copyright - Διαμερίσματα Romantica. Website Powered by WebInTourism